| Autor |
Zpráva
|
| Petr Marsalek |
Zaslal: so červen 12, 2010 9:30 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 2386 Bydliště: Vojkovice 198, ČR, Europe
|
A kdo si myslíš, že chodil před to podium udělat nějakou tu fotku? Vždy přiběhl někdo zezadu nebo z boku, aby si udělal fotku nebo klip, protože seděl tam, kde neměl pořádný výhled na focení. A vůbec - na ploše se to většinou svítí a bliká, ale tak jak v Liberci by se tam měl hlavně vytvořit kotel, bezva fotky a videa jsou IMHO z tribun a od těch, co mají akreditaci a fotí před podiem nebo dokonce na zkoušce a v zákulisí. _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Robin Hronek |
Zaslal: so červen 12, 2010 10:51 Předmět: |
|
|
 Věrný fanda
|
Zdravím,
Asi takoví lidi bez akreditace jak říkáš, ale riskují vyhození z koncertu. To jak říkám já je to nejbezpečnější. Jinak pochopitelně je lepší ta akrteditace a povolení fotit a natáčet. To stojí moc peněz navíc, tak na to mají akorát noviby a teůevize.
Z tribun je většinou vidět dost dobře. Starší stadiony a haly jsou natom hůře takže kromě nějakých sloupů vadí když před náma sedí nekdo vysoký a straká tam qpalici.
Nové haly a stadiony to mají vyřešené. _________________ R.H. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: so červen 12, 2010 11:05 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Jenže bez akreditace bys správně nesměl fotit a natáčet ani na mobil - vzpomeň si na koncert v Praze v O2 Aréně 2008 - každého šacovali. Kdyby tomu tak bylo, tak neuvidíš a všichni to dodržovali, tak nemáš na youtube jediné video z žádného koncertu a to nejen JMJ. _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Robin Hronek |
Zaslal: so červen 12, 2010 20:02 Předmět: |
|
|
 Věrný fanda
|
Zdravím,
Až nato, že jsem v Oě Aréně na tom Oxygenu fotil a natáčel na mobil. Kvalita je pochopitelně hrozná. Kam přišlo video kde je kousíček Oxygene5 ve formátu 3GP nevím, ale někteří z Vás moje fotky co mám viděli ale jsou rozmazané.
U toho videa to ani nebyla celá skladba, jen šot pro mne jako památka.
Koukal jsem se kde to je a je to tady:
http://hronekrobin.galerie.cz/3491219-jean-michel-jarre-oxygene-praha _________________ R.H. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: so červen 12, 2010 20:58 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Samozžejmě že se pašovalo, ale to už je OT Liberec.... _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Robin Hronek |
Zaslal: ne červen 13, 2010 8:25 Předmět: |
|
|
 Věrný fanda
|
Zdravím,
Určitě se pašovalo i v Liberci. Abychom se k tomu vrátili, nemá někdo nějaký zážitek nejlépe s fotkou nebo videem, které na YouTube chybí? Konkrétně by mně zajímala nějaká hudební specialita, typická preo jeho koncerty (přizpůsobení k nějaké zemi), nová skladba apod. _________________ R.H. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|