| Autor |
Zpráva
|
| bullseye50 |
Zaslal: po listopad 20, 2006 16:50 Předmět: Noty |
|
|
|
| Možno je to trochu off topic, ale neviem kam to mám dať. Chcel by som sa vás spýtať č i neviete o nejakých stránkach kde by sa dali stiahnuť jarreho noty. Hlavne by som mal záujem o skladby Emigrant a Rendez Vous 3. Vopred dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: po listopad 20, 2006 18:07 Předmět: |
|
|
 Admin
|
to je zajímavý dotaz
já si vždy vše přehrával podle sluchu, noty jsem na piánu nikdy neovládal
jinak to nejde zjistit, mít tu skladbu třeba v midi a nechat to přehrát přes klaviaturu nějakého prográmku, který ukáže, co hraje? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: po listopad 20, 2006 23:20 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 2386 Bydliště: Vojkovice 198, ČR, Europe
|
Moje noty jsou na ftpčku a posílám tam i moje midi, co jsem kde sehnal. Myslím, že některé ty noty a midi už byly na některých stránkách a jsou dost rozšířené, snad jen jsem tam dal dohromady větší sbírku a pokusil jsem se v tom udělat v tom trošku "pořádek"  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr |
Zaslal: út listopad 21, 2006 16:22 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1396 Bydliště: Olomouc + Praha
|
Kopiroval jsem uz Martinovi (zde z uzivatelu fora cele noty z vydani In Concert co mam doma original. Je tam i RV 3 ale myslim ze Peta Marsalek to ma taky.
jinak se da okopirovat kdo bude potrebovat atd. Nic jsem za to od Matrina nechtel, jen vim ze rikal, ze ma moznost sehnat veskere videa Jarrea predelana na DVD za to.
...tak mne napada ze bych se Ti Martine mohl pripomenout  _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: út listopad 21, 2006 16:42 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
No ty DVD, to by byla bomba, aspoň bych se s tím v budoucnu nemusel pachtit, jak plánuju _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Zoolook |
Zaslal: st listopad 22, 2006 9:43 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 25. 05. 2005 Příspěvky: 761 Bydliště: Praha / Jihlava
|
No to by byla paráda.  _________________ Reporter: What´s your relationship to your german colleagues Kraftwerk?
JMJ: We met from time to time... and we even tried... I tried to work with them but they are quite special. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr |
Zaslal: st listopad 22, 2006 16:29 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
|
to jo...
zkusim mu napsat a zneuziju jeho dobrotivosti...  _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: po prosinec 04, 2006 0:00 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
| Petr napsal: |
| Kopiroval jsem uz Martinovi (zde z uzivatelu fora cele noty z vydani In Concert ... |
Co takhle na něho kvůli těm DVD víc zatlačit, ať si je dáme jako dárek pod stromeček  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr |
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:59 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
|
hm - ja to uplne zazdil a nenapsal mu - uplne se stydim - dnes napisu a uvidim reakci
Diky za pripomenuti!!!  _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| kombo |
Zaslal: ne červenec 04, 2010 19:50 Předmět: |
|
|

|
| Zdravím našiel som na nete tri knihy akordov od majstra JMJ. Kto má záujem píšte na môj mail. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|