| Autor |
Zpráva
|
| Hanz.Ch |
Zaslal: čt duben 30, 2009 12:59 Předmět: |
|
|
Fanoušek
|
Jestli ten koncert bude zrušený...tak se snad picnu
Snad by dal někdo vědět tady dopředu...že nic nebude |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: čt duben 30, 2009 13:08 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 2386 Bydliště: Vojkovice 198, ČR, Europe
|
Zatím se tady nic neděje, uvidíme, co se bude dít ve světě, Evropě, ČR teď následujících 6 dní....hepčííí... _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Mark ! |
Zaslal: čt duben 30, 2009 20:47 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
My jedem ! Dva lidi z Plzne. _________________ Mark |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: čt duben 30, 2009 21:53 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Na aukru se to pěkně začíná plnit nabídkami lístků na koncert, už i docela pod cenou a i oficiálně to není vyprodané, myslím, že to letos bude oproti Praze jako ementál. Já sám už asi neprodám ty tři přebytečné lístky (5000 v p*de*i)  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: so květen 02, 2009 10:28 Předmět: |
|
|
 Admin
|
Čekal jsem nižší zájem, přeci jen Ostrava tolik netáhne. Měli to raději dát do Brna, tam by bylo určitě víc lidí....ale to je jen kdyby  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: so květen 02, 2009 11:32 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Tak mě teď napadlo - není náhodou 5.5. na Slovensku státní svátek? Jak je to tam s provozem kamiónů po dálnicích? Asi bude muset Jarre rychle večer vypadnout z Debrecinu a přejet do Ostravy.
| webmaster napsal: |
Čekal jsem nižší zájem, přeci jen Ostrava tolik netáhne. Měli to raději dát do Brna, tam by bylo určitě víc lidí....ale to je jen kdyby  |
I když v Brně by to muselo být buď venkovní velká show (což by vůbec nikomu nevadilo) nebo nějaká menší show, protože zimní stadion Rondo, kde se konal i Fed Cup se nám pomalu rozpadá a asi by ho těmi lasery propálil. Snad z něho udělají moderní stadion, když tu konečně máme extraligu, ale Brno není schopno opravit ani slavný Lužánecký stadión, kam chodívalo na fotbal 30000 lidí a teď se to rozpadá, tak nevím. _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: so květen 02, 2009 12:46 Předmět: |
|
|
 Admin
|
no nemyslím, že by Rondo bylo horší jak zimák Slovanu v Bratislavě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: so květen 02, 2009 12:49 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Nemůžu potvrdit ani vyvrátit, nikdy jsem tam nebyl  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: ne květen 03, 2009 12:45 Předmět: |
|
|
 Admin
|
teda dost lístků se prodává už přes aukro, tolik na ten pražský ani nebylo
poslední případ dokonce nabízí i odvoz  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: ne květen 03, 2009 12:56 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
A potom že má JMJ Česko rád a vrátí se brzy, aby tu udělal venkovní koncert.... Tohle i kdyby ta pohádka byla z minima pravdivá, tak by ho Ostravský koncert odradil  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Zoolook |
Zaslal: ne květen 03, 2009 19:25 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 25. 05. 2005 Příspěvky: 761 Bydliště: Praha / Jihlava
|
Já osobně se těším že Jarre v Ostravě vykope skladby které úplně běžně nehraje. S těmi lístky je to blbý, nečekala jsem že bude úplně vyprodáno ale tohle je hodně slabý. Tentokrát to pro lidi není takovej tahák, když u nás Jarre zahrál loni v listopadu a navíc to štrachání do Ostravy. Ale co necháme se překvapit. Čau v Ostravě!  _________________ Reporter: What´s your relationship to your german colleagues Kraftwerk?
JMJ: We met from time to time... and we even tried... I tried to work with them but they are quite special. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr |
Zaslal: ne květen 03, 2009 22:18 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1396 Bydliště: Olomouc + Praha
|
Nevite zda se daji koupit i listky primo pred koncertem v Ostrave?
Stale nejsem rozhodnuty zda vyrazit ci ne, a tak se rozhodnu zrejme az kolem te pate seste vecer v Olmiku.
A zrejme vezmu ten listek za 790,-. Tak jestli pokladny budou otevreny _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| nalimer |
Zaslal: ne květen 03, 2009 22:20 Předmět: |
|
|
 Jarre SK
|
ahoj ludia !
prave som pisal Petrovi M., ze ma hneva par fans, co idu do Ostravy z Sk. na poslednu chvilu mi volaju a pytaju sa co a ako. polovica z nich ani nema listky...
do Ova s 90% idem, kedze este musim doriesit par rodinnych veci.
budem sa tam snazit byt skor, najlepsie uz od 14.00 aby som sa (ak to bude mozne) stratol aj s ludmi od timu.
pojdem cez sk dialnicu z Ba - Zi - Ov
otazka - planuje niekto nieco po koncerte !? ak ano, kde ?! _________________ Jarre K.I.D., since 1997
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: ne květen 03, 2009 22:34 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Kdy tam budu, to nevím, vše se bude domlouvat zítra odpoledne, dopoledne budu v arealu špitálu, kde musím vypnout mobil. Vím o dvou lidech z Brna (nezávislých na sobě) co tam jedou vlakem, jeden ještě ani neví jak zpět a druhý tam bude přespávat u rodičů, ale snad někde dopravu mám na takových 80% zařízenou.
Pořádně ani nevím co sebou, do Pha to bylo jednoduší, co mě přebývalo jsem nechal u Petra
Jó to se někdo má, setkat se zase s JMJ a pobýt někde tam v centru dění v týmu, to musí být žůžo.
Po koncertu asi počkám jako loni až se vyprázdní Aréna a vystřelím z ní taky ven a pojedu směr domov... _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Zoolook |
Zaslal: po květen 04, 2009 9:35 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 25. 05. 2005 Příspěvky: 761 Bydliště: Praha / Jihlava
|
Snad se ještě před koncertem prodá těch pár (stovek) lístků.
Do Ostravy vyrážíme v poledne vlakem a návrat plánujeme spojem ve 23:40, takže po koncertě můžeme chvíli v nějaké hospůdce posedět a podebatovat.  _________________ Reporter: What´s your relationship to your german colleagues Kraftwerk?
JMJ: We met from time to time... and we even tried... I tried to work with them but they are quite special. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|