|
| Ostrava 05/05/09 |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
| Autor |
Zpráva
|
| nalimer |
Zaslal: po květen 04, 2009 10:53 Předmět: |
|
|
 Jarre SK
|
to je s tymi listkami tak tragicke?
ja som v druhom rade, ako mi dal listky Petr. _________________ Jarre K.I.D., since 1997
|
 |
| webmaster |
Zaslal: po květen 04, 2009 15:54 Předmět: |
|
|
 Admin
|
| kód: |
z emailu:
venuji zdarma 2 listky na zitrejsi konbcert. Cena jednoho byla 1.190,-Kc.
Jde o Tribunu, sekci B2, rada 2
dnes v k vyzvednuti v plzni, zitra rano v praze na zlicine.
davy1@centrum.cz |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: po květen 04, 2009 16:01 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 2384 Bydliště: Vojkovice 198, ČR, Europe
|
Nevím, jak je to se sladěním agentur ticketpro a ticket art, ale podle té druhé jsou ještě volná místa na kraji druhé řady a třeba celá 19.řada je prázdná (sektor E1). Já sám mám jsem měl kupce na lístky, ale buď odmítli z nějakých důvodů, nebo to pokazil ten, co začal falšovat lístky koncertu Nohavici a tím pádem se lístky těžko dají prodat. A to nemluvím o tom, že na aukru je už i jeden z lístků, který jsem prodal, takže jde vidět, že o lístky zájem není ani originální ani o ty "z druhé ruky". Je to špatné.´
Vidím to tak, že ty moje tam taky někomu daruji, jen aby to vepředu nebylo tak prázdné, pět litrů v pr.....  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: po květen 04, 2009 19:04 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Tour začala, odpočítavejme posledních 24 hodin  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| nalimer |
Zaslal: po květen 04, 2009 19:17 Předmět: |
|
|
 Jarre SK
|
http://www.youtube.com/watch?v=LyVjg-JMMeA _________________ Jarre K.I.D., since 1997
|
 |
| zruda |
Zaslal: po květen 04, 2009 20:27 Předmět: |
|
|
|
| kurgan napsal: |
Do Ostravy jedu z Brna vlakem odpoledne, po koncertě musím pár hodin někde přetrpět a pak chci jet ve 3 ráno přímým spoem SA do Brna. Příjezd v 6 ráno a rovnou do práce (?) ) |
Taky to tak vidím, akorát si na středu beru dovolenou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: po květen 04, 2009 22:12 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| nalimer |
Zaslal: út květen 05, 2009 6:48 Předmět: |
|
|
 Jarre SK
|
Na youtube prve videa z debrecinu
Dajte klucove slova jarre a debrecen _________________ Jarre K.I.D., since 1997
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: út květen 05, 2009 8:09 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
No myslím, že vepředu dole o něco přijdeme....ale uvidíme zase něco jiného Ale nádhera, už jen pár hodin, já se jen třesu  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: út květen 05, 2009 21:19 Předmět: |
|
|
 Admin
|
honem pište své dojmy jsem velmi zvědav  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: st květen 06, 2009 7:59 Předmět: |
|
|
 Admin
|
tak jsem měl možnost vidět 15 minut z koncertu, co jsem si stáhl v práci materiály....asi první tři skladby to jsou (nevím)...ten záznam po zvukové stránce je nejspíš propojen přímo se zvukařem na place, připadal mi trochu sterilní...diváci moc v něm slyšet nejsou, skoro vůbec...ale nevím zda první skladba jarreovi nevyšla, ale na záznamu je trochu mimo dobu, asi tak o půl doby
takže jsem velmi zvědav na to, jak to bylo ve skutečnosti
(materiálů okolo koncertu je docela dost) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Hanz.Ch |
Zaslal: st květen 06, 2009 7:59 Předmět: |
|
|
Fanoušek
|
Zdarec lidi...tak sem v hokně a dívám se,lidi asi ještě vyspávaj...
Já sem seděl přesně naproti na vyvýšeném podiu nahoře v poslední řadě...no,co mám povídat...veškeré efekty super,viděl jsem celou krásnou produkci laserů a světel,dá se říct jak zespodu,tak zvrchu.Muzika taky super...hrálo se to,co se běžně nehrávalo.Jarreho sem si zkouknul zblízka v Praze,tady sem si užíval muziku a efekty...Manželka byla tentokráte semnou,jak to doma poslouchá akorát když si ho pustím doma na CD,tak z toho koncertu byla moooc nadšená a že si musí doma pustit všechny CD,aby prej věděla...tak máme dalšího fanouška...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: st květen 06, 2009 8:52 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
| webmaster napsal: |
| tak jsem měl možnost vidět 15 minut z koncertu, co jsem si stáhl v práci materiály....asi první tři skladby to jsou (nevím)...ten záznam po zvukové stránce je nejspíš propojen přímo se zvukařem na place... |
Teď musím pryč a potom tu budu jen sporadicky, takže víc napíšu později, jen malá reakce:
- pokud něco ujede, to je ta krása živých koncertů, není to poslech studiových alb, škodí to jen při velké a dlouhé neshodě, to potom je muzikant rozladěn, nemá dobrou náladu a je na publiku, aby ho podrželo
- Ostravský koncert byl také jedinečný tím, že ho u jedné skladby najednou zklamala laser harfa a jednak musel improvizovat a také ho podrželi kolegové, kdyby tam hrál sám, tak by to bylo hodně špatné...od té doby jednak byl dost rozladěný (a ač jsme se vepředu snažili, tak se nám nepodařilo, aby se aspoň šlo ve předních řadách tleskalo nad hlavami nebo šlo do stoje a tak ho povzbudilo, protože mu to tam ještě jednou ujelo) Docela ztratil úsměv a to rozloučení se mi zdálo hodně narychlo....žádné vrácení ještě jednou se rozloučit jako v Praze, prostě odešel a konec
- hrozně rychle to uteklo, byly tam skladby, které bych ani nečekal, podivil jsem se, že tam nebyla odrhovačka Oxy 4, která by trošku povzbudila diváky k většímu ohlasu, nejvíc se to ze zezadu ozývalo po začátcích Equi 4 a RV 2.
- Tentokrát hrozně pozdní příchod, zda bude vědět víc Nalimer nebo prostě napínal diváky, to nevím....
- jeho příchod byl skutečně efektní, nevím, jak to šlo vidět zezadu, ale zblízka mě málem vypadli oči z důlků, jak vycházel z té "laserové" projekce postupně, připomínalo mi to efektní příchody Davida Coperfielda
- Moc mě zklamaly prázdné tribuny, jinde vyprodáno a v Ostravě místa, kde bylo hoooodně prázdno
- příšerná organizace. sice žádná kontrola, dovnitř si mohl vzít kdokoli cokoliv, ale pouště začali pozdě, málo vchodů, žádné šatny, pár obchodů se suvenýry, kde bylo oproti loňsku předraženo a prodávání loňských věcí, no... na lístky venku taky jen pár pokladen, to mohlo někoho odradit, i když překupníci tam byli. Vyznačení vstupů také nebylo dobré, ale to je asi postavením areny a je to jen mojím subjektivním dojmem, je to asi tím, že to není Praha, ale Ostrava. Ochotnost organizátorů teda byla strašná, spíš na každého křičeli, když se ho na něco slušně zeptali (před vstupem i vevnitř) než aby pomáhali
To první komentář, případně ještě něco přidám později, dovnitř jsem nebral foťák ani videokameru, a foťák dělá fotky příšerné i za světla, tak jsem to ani nezkoušel a nechám to na ostatních _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| webmaster |
Zaslal: st květen 06, 2009 9:01 Předmět: |
|
|
 Admin
|
Maršálek: hmm to je škoda, že se mu koncert nevyvedl, i přesto to muselo být skvělé. Jo ten příchod jsem viděl v tom záznamu, co mám. Paráááda . Jinak publikum bylo viděť, že fandí... podle ČT tam bylo 7000 diváků (nevím kolik byla kapacita na koncert). Doufám, že bude podrobnější popis koncertu, abych to mohl co nejdříve hodit na web
Hanz.Ch: budeš pak ještě rád, když si pustíte i jinou hudbu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Onre94 |
Zaslal: st květen 06, 2009 9:14 Předmět: |
|
|
Fanoušek
Založen: 25. 09. 2008 Příspěvky: 68 Bydliště: Ostrava - Poruba
|
| Petr Marsalek napsal: |
Teď musím pryč a potom tu budu jen sporadicky, takže víc napíšu později, jen malá reakce:
- pokud něco ujede, to je ta krása živých koncertů, není to poslech studiových alb, .... |
No podle mě tam OX.4 byl (pamutiji si jej pravě tím jak si z nás trošku vystřelil řikal něco v tom smyslu že ted zahraje něco,a není si jistý jestli to poznáme...a pár sekund na to už se z repráků valil OX.4 ) důkaz že je pořád mladší a mladší  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|