| Autor |
Zpráva
|
| Petr Marsalek |
Zaslal: st květen 13, 2009 15:35 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 2386 Bydliště: Vojkovice 198, ČR, Europe
|
Jo, super mega hyper atmosféra, kterou bych rád zažil, ale Blava mi utekla. Já ale teď spíš psal o letošní world tour. _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| nalimer |
Zaslal: st květen 13, 2009 15:41 Předmět: |
|
|
 Jarre SK
|
to ano. keby sme tam neblbli v 2 rade s Petom, Ronym a nepridal sa k nam dakto navokol, tak to bolo v Ova dost "skamenele"
nabuduce dame do prvych rad tych, co budu kricat "Jean Michel, Jean Michel..." _________________ Jarre K.I.D., since 1997
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: st květen 13, 2009 15:56 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Na ČT prý byl nějaký pořad, kde byly krátké rozhovory s odcházejícími lidmi z koncertu a s Jarrem a ten řekl, že hned další rok přijede zpět a tour chce zařínat v Česku (tedy pokud osoba, která mi říkala o tom pořadu - bohužel neví co to bylo, neviděla něco z loňského koncertu v Praze)
Teď jsem volal zda se nedozvím víc a prý to bylo v nějakých regionálních zprávách před několika dny, takže úkol pro webmastera!!! _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: st květen 13, 2009 15:58 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
| nalimer napsal: |
to ano. keby sme tam neblbli v 2 rade s Petom, Ronym a nepridal sa k nam dakto navokol, tak to bolo v Ova dost "skamenele"
nabuduce dame do prvych rad tych, co budu kricat "Jean Michel, Jean Michel..." |
Příště budou vepředu místenky na jméno  _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Hugo z Hor |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:04 Předmět: |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr |
Zaslal: čt květen 14, 2009 6:37 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1396 Bydliště: Olomouc + Praha
|
Hugo vitam na foru!
a zaroven ale upozornuji, ze stejny rozhovor byl hned 5. 5. v hlavnich zpravach CT!!! (manzelka oddane nahravala hned ten vecer). Zaroven povidani o koncertech je velmi podobne nebo stejne, jen logicky byly zabery z Oxygene Tour.
Akorat ze my vsichni jsme jiz byli v te dobe v hale nebo na ceste do haly. Jen takova perlicka - v Udalostech bylo cca 19.30 a moderatorka rikala - "cca za hodinu zacne koncert" - takze vlastne spravne oznamila zacatek az 20.30
Odkaz na iVysilani:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411000100505-udalosti/obsah/77610-jean-michel-jarre-v-ostrave/ _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: čt květen 14, 2009 16:12 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Tak pánové a dámy, ftp, které jsem zřídil a stahoval jsem tam vše z youtube apod. se za něco přes týden zaplnilo (téměř 5GB !) a tak abych tam mohl dávat opět nějaká data z novějších koncertů, tak to zatím ponechám takto ke stahování a o víkendu dám pryč to, co tam je teď z Debrecinu a Wroclawy, případně následujících, Ostrava tam zůstane. S tím, že vše zůstane archivované u mě na hdd, kdyby o to měl zájem, může si napsat. _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr |
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:46 Předmět: |
|
|
 Jarre CZ
Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1396 Bydliště: Olomouc + Praha
|
urcite nechej pote to Malmo az budes davat i tohle mesto na ftp...je to velmi dobry bootleg celeho koncertu (gokonce i jakztakz strereo!) a nastesti kolem nej "neblbli" lidi tleskanim, takze hodne veci je malem jak soundboard. Kvalita myslim 9/10, tj, da se dokonce poslouchat i na sluchatka _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| xprecise |
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:51 Předmět: laser |
|
|
 Fanoušek
|
| Ahoj lidi, mám takový dotaz. Když byl koncert v Rusku s laserovou show tak tam "padlo" 50 lidí s popálenýma očima od laserů. V Ostravě měl Jarre 5 laserů na velmi krátkou vzdálenost, které "jezdily" až do lidí a žádné popáleniny jsem nikde nezaregistroval. Nevíte jak se to z takto výkonných laserů pro projekci dosáhne? Zajímal by mě princip redukce. Kdesi jsem slyšel, že rozmítáním, ale nevím jestli jsou to informace správné. Dík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| rony |
Zaslal: pá květen 15, 2009 13:33 Předmět: |
|
|
 Fanoušek
|
nejako mi uniklo, ze by laserharp "jezdila" do ludi.
luce sli kolmo nahor a iba sa tak verarovito roztvarali.
Vizualne efekty neboli podla mna skodlive.
Predvcerom som si pozrel laserharp z Maroka a tam to bolo skutocne ZALOMENE, isli z podia, potom sa zalomili dopredu ponad divakov. Mozno v Rusku bola takato verzia. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: pá květen 15, 2009 13:39 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Slyšel jsem o nějakém zničení očí laserem v Rusku, ale nikdo u toho nejmenoval koncert Jarreho, ale že to bylo nedávno na nějaké diskotéce. Nikdy jsem neslyšel, že by se něco stalo na koncertě J.M.Jarreho. _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| xprecise |
Zaslal: pá květen 15, 2009 15:56 Předmět: |
|
|
 Fanoušek
|
| já jsem také netvrdil, že to bylo na Jarrem a že u Jarreho svítila harfa do lidí. Mě zajímalo těch 5 laserů co svítí proti lidem - ty multi barevné |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: pá květen 15, 2009 16:02 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Tak to jsem špatně pochopil, ve spojení tvého a Ronyho příspěvku, když tam ještě začal psát o lomené laser-harfě do lidí v Maroku a možnosti v Moskvě.... _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| rony |
Zaslal: pá květen 15, 2009 16:21 Předmět: |
|
|
 Fanoušek
|
vizualne efekty na koncerte Jarreho v Ostrave sice svietili lucmi do publika ale hlavne to behalo ako sialene, cize ucinok nula nebolo to ako nicenie mumii v Mummy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Petr Marsalek |
Zaslal: pá květen 15, 2009 16:54 Předmět: |
|
|
Jarre CZ
|
Podle mě záleží hlavně na výkonu "vysílačů" těch laserů, všach se tu už v tématu o laser harfě probíralo, proč měl Jarre nejdřív modrou harfu a nasazoval si tmavé brýle a rukavice a u zelených paprsků později ne. Myslím si, že Jarre nepoužívá tak silné laserové paprsky, aby to vypálilo něco v očích. Jinak můj původní odkaz kdysi na The Laser Harp Pages už mi nefungoval, ale našel jsem to zde a třeba tam bude nějaká ta odpověď na některé otázky okolo laserů a Jarreho harfy:
www.laserharp.org _________________ Jean Michel Jarre forever!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|