|
| Ostrava 05/05/09 |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
| Autor |
Zpráva
|
| Robin Hronek |
Zaslal: čt červen 25, 2009 15:53 Předmět: |
|
|
 Věrný fanda
|
| Petr napsal: |
urcite nechej pote to Malmo az budes davat i tohle mesto na ftp...je to velmi dobry bootleg celeho koncertu (gokonce i jakztakz strereo!) a nastesti kolem nej "neblbli" lidi tleskanim, takze hodne veci je malem jak soundboard. Kvalita myslim 9/10, tj, da se dokonce poslouchat i na sluchatka |
Zdravím,
Mám radost že se Vám to všem líbilo a to FTP s videama z YourTube by mně zajímalo také. Jinak se to tam samozřejmě dá pustit, ale mít to pohromaděš je dobrý nápad. _________________ R.H. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Onre94 |
Zaslal: po červen 29, 2009 10:01 Předmět: |
|
|
Fanoušek
Založen: 25. 09. 2008 Příspěvky: 68 Bydliště: Ostrava - Poruba
|
| Petr Marsalek napsal: |
| Podle mě záleží hlavně na výkonu "vysílačů" těch laserů, všach se tu už v tématu o laser harfě probíralo, proč měl Jarre nejdřív modrou harfu a nasazoval si tmavé brýle a rukavice a... |
No podle toho co mi psal S.Hobley(ptal jsem se ho jestli se dá ještě odkoupit plán k postvení harfy,a jaké součástky k tomu potřebuji)Jarre používá laser o výkonu 1000-1500 mw |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|