Obsah fóra Jarre CZ fórum Obsah fóra Jarre CZ fórum
Jdi na Jarre CZ
FAQ  FAQ   Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv

odeslat nové téma  Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
 Ostrava 05/05/09 « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
Robin Hronek
PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 15:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Věrný fanda

Petr napsal:
urcite nechej pote to Malmo az budes davat i tohle mesto na ftp...je to velmi dobry bootleg celeho koncertu (gokonce i jakztakz strereo!) a nastesti kolem nej "neblbli" Smile lidi tleskanim, takze hodne veci je malem jak soundboard. Kvalita myslim 9/10, tj, da se dokonce poslouchat i na sluchatka

Zdravím,

Mám radost že se Vám to všem líbilo a to FTP s videama z YourTube by mně zajímalo také. Jinak se to tam samozřejmě dá pustit, ale mít to pohromaděš je dobrý nápad.
Onre94
PříspěvekZaslal: po červen 29, 2009 10:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Fanoušek

Petr Marsalek napsal:
Podle mě záleží hlavně na výkonu "vysílačů" těch laserů, všach se tu už v tématu o laser harfě probíralo, proč měl Jarre nejdřív modrou harfu a nasazoval si tmavé brýle a rukavice a...

No podle toho co mi psal S.Hobley(ptal jsem se ho jestli se dá ještě odkoupit plán k postvení harfy,a jaké součástky k tomu potřebuji)Jarre používá laser o výkonu 1000-1500 mw
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma  Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 Strana 19 z 19

Přejdi na: