Ja by som chcel veľmi počuť:Zoolook,Aero,Rendez-Vous 2,MF 2,Light My sky,Bells,Chronologie 2,4,Ox10,Equinoxe 4,Revolution,Revolutions,Souvenir,Vintage.
//BTW:vy beťári ! v navštevnosti jarreuk ste sa posunuli na 13.miesto!!!
Bells , Light my sky , Oxygene 4, Oxygene 10 , Milions of stars , Souvenir of China , Aerology , Calypso II , Space of freedom , Geometry of love , Hey Gagarin , Tout est blue , Revolutions , Eldorado , Zoolook , Ethnicolor , Arpegiator , Fishing junks at sunset ,Equinoxe , Aero ,Fresh news , Teo and Tea ,
C´est lavie .....
Je mi jasné , že valnou část skladeb neuslyšíme , protože to je turné a vozit sebou orchestr a různé vocalisty by vyšlo moc draho.
dokopy to bude cca 20 skladieb, aby nenatahoval prilis 2 hod. show
2 skladby mozu byt nove, takze nam pre greatiest hits ostava asi 18 skladieb
co tam bude s velkou pravdepodobnostou
Oxygene 2
Oxygene 4
Equinoxe 4
Magnetic Fields 2
Zoolookologie
Rendezvous 2
Rendezvous 4
Revolutions (pocul som jednu z oficialnych verzii od JMJ, asi najmelodickejsia nez Ravelution)
Chronologie 4 (toto spominal pri posedeni, ak by bola, je to velmi super)
Chronologie 6 (srdcovka JMJ)
Oxygene 12
Light My Sky
Acropolis
March 23
Geometry Of Love
otaznik je nad skladbami
Equinoxe 7 (je to srdcovka JMJ, hra ju radsej, nez Equinoxe 5)
London Kid (kedze bude potrebovat znamu gitarovu skladbu)
Calypso (neviem, ako nahradi zvuky :/ )
Oxygene 8 (tu vie zurocit laserovu harfu, minimalne na 2 skladby aby bola)
Oxygene 13 (lucil sa s nou, avsak toto bude o niecom inom... takze skor nie)
C'est la Vie (chyba hlas)
Velvet Road (skladba uz hrana na koncerte v Okinawe i ked pod inym nazvom...)
Aerology (davam tomu 50 na 50)
Vintage (ak chce hrat retrospektivu, musi zahrat aj z albumu Teo&Tea, titulna piesen by vyzadovala hlas) _________________ Jarre K.I.D., since 1997
Nejradsi bych byl, kdyby to turne nebylo the Best, ale turne i se zaclenenim celych kompozic :
tj: cele Industrial Revolution; cele Magnetic Fields 1; pochopitelne cele Rendez-Vous 2; Ethnicolor 1; Chronologie 1; Aero 1 a 2 z koncertu
a urcite zaclenit i mou srdcovku - Calypso 2. To by byl pro mne Jarreho koncert snu... _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said.
v tomto som ja realista. moje srdcovky (MF4, Ca2) asi nikdy nebude hrat na podiu (i ked takto pred rokom by som nikdy neveril, ze ho budem sprevadzat po Sk...). je jednoduchsie spravit nove aranzma na stare, ako na nove. uvidime... _________________ Jarre K.I.D., since 1997
jj, tak to jsme dva - pro mne je MF4 taky srdcovka - nekdy si poustim z MF alba jen 4-ku - pro mne prave jedna z nedocenenych hudebnich "napadu" _________________ "Listening to vinyl was a ritual. Now you play a CD like you make instant coffee." .. Jarre said.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru